Thursday, January 26, 2017

JANUARI 2017

Assalamualaikum semua

Lama sungguh mama aziz menyepi dalam blog ni. Akibat menjadi HO.boleh dak cakap gitu.hehe. alhamdulillah, mama aziz dah selamat menghabiskan my ho-ship journey di utara tanah air selama 2 tahun! Lama tak lama.haa. Tak sangka boleh habis jugak. Allah bagi kekuatan & kesabaran untuk habiskan 6 posting yang mencabar2. Kalau boleh nak tulis buku pasal pengalaman jadi ho ni. Tapi takpela, maybe bagi orang lain tak menarik pun. & lagipun sekarang orang lebih suka baca iium confession, fb & instagram drpd baca buku ye dok? 😆

Lenkali la kite tulis pasal ho. Update terbaru mama aziz, aziz skrg dah masuk darjah 1!! Besar tak besar. Walaupun dah besar, he will always be my baby.hehe. Aisyah pulak dah masuk 5 tahun. Nak jadi kakak tak lama lagi. Yess. & mama aziz masih di kedah. Kita cuti duluu sementara tunggu baby keluar kan. Lepas ni insyaAllah akan berkhidmat di bumi kenyalang 😆

Alhamdulillah Allah dah aturkan yang terbaik untuk kami. Terima kasih tak terhingga kepada ummi & ayah yang  paling banyak membantu kami habiskan perjalan sebagai ho ni. Oklah. lenkali kite tulis pasal ho journey plak ye.

Salam semua☺

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...