Monday, November 3, 2014

Setahun Kemudian

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, selepas setahun lebih membisu, ada jugak orang nak update blog ni.

Bila rajin nak update, idea pulak takdak. :p

Baiklah, sebagai pembuka kata, sekarang Ummu Aziz ialah seorang surirumahtangga sepenuh masa. Best tak best? Kalau nak tahu, rasalah sendiri :D

Sejak jadi full-time housewife ni, barulah nak menghargai pengorbanan ibu sendiri. Ya, ummiku surirumah sepenuh masa, & I'm proud of her!

Alhamdulillah, Aziz dah genap 4 tahun semalam. 2 November 2010 hari Aziz lahir. Masa tu baru second year medical student. Harini anak mama dah besar. Terharu. Aziz la peneman setia di saat suka & duka kami menempuh alam universiti. lagi- lagi masa clinical years. we love you Aziz, semoga allah sentiasa meredhoimu.

Aisyah Alhumaira' pulak dah nak masuk 2 tahun, bulan 12 nanti, inshaAllah.

Ok idea dah habis. Sejak habis belajar ni, otak jadi lembap sedikit sebab jarang digunakan seperti dulu. :p

Last words, may Allah bless our journey in this life & herefter. Aminn.




1 comment:

NJihe.am said...

Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...