Wednesday, May 25, 2011

Jet lag

Aziz, aziz..Kalau kat malaysia, pukul 7pm-5am aziz cop mase tido die.. Adelah terbangun 2,3 kali mintak susu or tukau lampin.

Di Manchester, pukul 11am=7pm waktu malaysia! Aziz masih tak pandai nak bezakan malam & siang kat sini, belum pandai adjust timing(maknye pun serupa).. Lalu tepat jam 11am, aziz pun start merengek nak tido. Tidonye pulak panjang, sampai pukul 5petang!(tu pun sebab maknye kejutkan)

Nak dijadikan cerite, time aziz tido ni lah best maknye dapat berehat! :) Best2. yang kurang bestnyer, nanti pukul 2-3 pagi aziz tak mau tido,nak main la katakan.terbukak luas je mata die. Jadi, maknye pun main ngan aziz sampai die penat dan tido..
Yang bestnye, subuh kat sini pukul 3.15 pagi! jadi aziz bangun tu sebab nak kejut maknye solat subuh semenanye. Memang anak soleh kesayangan mama lah!

gambar tak banyak yang nak diupload sebab belum amik gamba.. terimalah gamba aziz tido! :D

_peace_

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...