Friday, October 22, 2010

..menghitung hari..

Hari ni 23 Oktober 2010. My expected date of delivery atau org suka sebut 'due date' plak 28 Oktober 2010. Buat kawan2 yg belum tau, due date ni bukannya tepat sangat. 5% drpd baby2 di dunia ni dilahirkan tepat pada due date yg doktor selalu bagi tu. Biasanya baby keluar either awal sikit or lewat sikit. Jadi kita x bolehlah nak agak bila baby nak keluar kan?


Nervous la jugak, sebab tak tau bila baby nak tengok dunia ni. Kena sentiasa bersedia la nampaknya. Beg baby n beg mak baby dah stand by letak lam kereta dah. Kepada kakakku Kakti, n adikku Shamiel, happy becoming befday (kakti 25 Oct, shamiel 28 Oct). Kalau baby tu sayang mak sedara yg sorang ni, keluar la sama date ngan die ye! (^^) Kalau sayang bapak sedara, keluar la ikut due date yg doktor bagi tu <^.^>

Gambar kat atas ni muka baby yg kitorang scan kat IIUM women health centre masa umur dia 29weeks. Nanti dah keluar kita tengok sama x ngan gambar ni k! :)

Kepada kawan2, mintak korang doakan semoga semua urusan baby ni dipermudahkan.. Kita merancang, tapi Allah yang tentukan the rest. Mintak ampun maaf kalau tersilap salah selama kita berkenalan. <> Any updates pasal baby, insyaAllah akan dipos ke blog ni. (memandangkan facebook account dah deactivated)

Nampaknya sampai sini je lah nak menaip hari ni. Doa daripada sahabat2 amatlah dihargai. Jazakumullah khairan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...