Friday, September 11, 2009

My new life

Bertemu lagi kawan2!
Sekarang memang jarang ada masa nak on9. Nak dapat internet pun susah.
Tapi nak berkongsi pengalaman, sebab ramai dah orang tanya pengalaman semenjak mendapat title 'Mrs.' or 'madam' or 'puan'.(perasan =P)

Perasaan semua ada.. Suka, sedih, risau, bahagia, letih..tapi yang paling best, semua perasaan tu x rasa sorang2 cam sblum ni.. dah dapat kongsi dengan orang, yamg tersayang pula tu . Seronok x?

Macam sebelum ni, kitorang baru melalui our 1st minitest. 1 paper je,smua subjests included..40 soalan jeeerr. tapi 1 soalan ade 5 anak. so total=200 soalan. mcQ je pun, true n false.. tapi kalau dalam 5 soalan, betul 3, salah 2,markah=1.. memang bestla.

Tengok kawan2 study memang tension.. pagi sampai malam baca notes+buku. yg dulu antu cter korea pun dah tobat..ngadap nota memanjang. pengalaman saya pulak, study ngan suami.kitorang study study study gak. tapi cam seronok je.. tension adela,p ckit2 je.kepada yg nak merasa perasaan ni, kahwin la time blajar.(^^.)
Result kuar pun alhamdulillah. xdela byk sgt pun(37 out 0f 137 pass the exam). berpadanan la ngn usaha kn??

Nasihat buat kawan2 medic lain(kepada diri sendiri gak), jgnla anggap duniamu sudah tiada lagi kalau fail..minitest je pun.. yang penting skor time endblock..

Tak terlambat gak kot, nak wish semua, Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. Bersama2lah kita mencari lailatulQadar. Semoga bertemu dengan malam itu, kawan2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...